zaterdag 3 januari 2015

December Daily

Allereerst wil ik iedereen een heel goed, gezond en creatief 2015 toewensen!

Eén van mijn goede voornemens is om deze blog regelmatig aan te gaan vullen en workshops in te gaan plannen. Door een drukke tijd is dit helaas nog niet zo goed gelukt.

Toch heb ik de afgelopen tijd niet stilgezeten en ben ik begonnen met een December Daily album. Hierin doe je een verslag met foto's van de decembermaand op de Project life manier. Ik heb hiervoor kaartjes en embellishments gebruikt uit de Stampin' Up! feestdagenkits.

Het album is het Cherry Cobler Project Life album van het formaat 6x8 inch. Hierin zitten de speciale Project life hoezen van Stampin' Up! met verschillende indelingen. Ik heb de voorkant van het album bewerkt met een kaart, washitape, kurkcijfers en andere bijpassende embellishments.

 

Dag 1:
Hiervoor heb ik de bijgeleverde stickers en een quote gebruikt. De foto is gewoon 10x15cm. Misschien voeg ik nog iets toe aan de zwarte kaart maar daar twijfel ik nog over.


 
 
Ik ga de komende periode regelmatig iets uit dit album laten zien want hij is nu nog niet helemaal af.


2 opmerkingen:

 1. Hoi die Linda,
  Vind het begin al erg leuk en ik zou hem zo laten. De cijfers op de kaarsen. Een bepaalde betekenis? Ben reuze benieuwd naar de rest.
  Gezellige groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, hi..hi.. ik was benieuwd naar het vervolg, maar volgens mij heb jij een te vol programma en leven.
  Gezellige groetjes ook voor Jasmijn.
  Tot woensdagavond.
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen