donderdag 19 juni 2014

Nieuwe clear stempelset in gebruik nemen

Bij deze laat ik zien hoe je een nieuwe clear stempelset van Stampin' Up! krijgt aangeleverd en in gebruik kunt nemen. In de handige hoes op dvd-formaat zit een papieren inlegvel met daarop de naam van de set, de afbeeldingen van de stempels en de hoeveelheid stempels die in de set horen.

Aan de binnenkant zit een stickervel en natuurlijk een vel met de stempels. De stempels kun je makkelijk uitdrukken en ze zijn aan de achterkant al voorzien van een laag klevende clingfoam zodat ze direct op een acrylblok kunnen blijven plakken.

 Je kunt ervoor kiezen om de sticker achterop je stempel te plakken maar ikzelf kies ervoor om de stickers in de stempeldoos te plakken zodat ik precies kan zien welke stempels er in de doos horen te zitten.

Uiteindelijk zit je set dan mooi opgeborgen in je doosje. Ikzelf bewaar daarbij ook de plastic sheet die achterop het stempelvel zit zodat je die als masker kunt gebruiken.
 
De bovenstaande Stampin' Up! stempelset en vele anderen zijn te verkrijgen via mij en andere demonstratrices van Stampin' Up!1 opmerking:

  1. Goede uitleg, want sommige mensen weten niet hoe ze nieuwe stempels in gebruik gaan nemen. Succes met je blog! :-)

    BeantwoordenVerwijderen